![برياني الكفتة.. من وصفات السيدة "شيخة الرميثي"](/-/media/kau/articles/kitchen/int-recipes/2023/march/body_k3056_0.ashx?la=ar&hash=913CE206E9758C58F58910F11E3C5AF6)
(من وصفات ستات البيوت)
المقادير:
- 500 جرام كفتة لحم مفروم نضعه في طحين ويكون على شكل كرات.
- نقلي حبتي بطاطا على شكل مكعبات .
- عيش مطبوخ ومصفى (4 أكواب عيش).
- كوب بازلاء
التحضير:
- اقلي الكفتة شوية في دهن ثم أضيف الفلفل الأخضر مقطع وزنجبيل فرش يكون باودر، طماطم مفرومة بشكل كاملة للشوربة وكوب روب + ملح + فلفل أسود + شوية (بزار)- بهارات + البازلاء ثم أضيف البطاطا المقلية و6 بيضات تكون مطبوخة وباذنجان مقلي وأضيف الرز واتركه على نار هادئة وأحط شوية ماء ورد وفيه زعفران.